Рецепт Хлібна «волосся» з начинкою фото

Хлібна «волосся» з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Коса з начинкою прикрасить будь-який стіл в будні і свята, стане прекрасною альтернативою звичайним пиріжків. Начинку можна змінити за смаком, наприклад, взяти яйця з зеленню, печені баклажани, томати.

Існує випічка, яка здатна прикрасити святковий стіл, і ця коса не є винятком. Крім того, що виглядає цього пиріг дуже святково, він ще й неймовірно ароматний завдяки спецій і оливковій олії. Помідори, куряча грудка і твердий сир роблять цей рулет дуже ситним, що дає можливість взяти його в якості перекусу або навіть обіду на роботу. Обов'язково посипте готовий пиріг насінням, завдяки їм він виглядає завершеним. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати хлібну "косу" з начинкою.

  • Борошно - 300 грам
  • Вода - 170 грам
  • Дріжджі пресовані - 6 грам
  • Курка гриль - 200 грам
  • Твердий сир - 150 грам
  • Помідори печені - 180 грам
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Лляне насіння - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Cernuska - 1 Чайна ложка
хлібна
2. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1 час. Приготуйте начинку: наріжте невеликими шматочками обсмажену курячу грудку, додайте натертий на крупній тертці сир і запечені помідори, відціджені від рідини.
хлібна
4. Кожен рулет злегка розтягніть, покладіть швом вниз і скріпіть одні краю разом. Сплетіть косу і подверніте краю. Перенесіть косу на папір для випічки, змастіть збовтаним яйцем і посипте насінням.

Схожі рецепти