Хлібна «волосся» з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Коса з начинкою прикрасить будь-який стіл в будні і свята, стане прекрасною альтернативою звичайним пиріжків. Начинку можна змінити за смаком, наприклад, взяти яйця з зеленню, печені баклажани, томати.
Існує випічка, яка здатна прикрасити святковий стіл, і ця коса не є винятком. Крім того, що виглядає цього пиріг дуже святково, він ще й неймовірно ароматний завдяки спецій і оливковій олії. Помідори, куряча грудка і твердий сир роблять цей рулет дуже ситним, що дає можливість взяти його в якості перекусу або навіть обіду на роботу. Обов'язково посипте готовий пиріг насінням, завдяки їм він виглядає завершеним. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати хлібну "косу" з начинкою.
- Борошно - 300 грам
- Вода - 170 грам
- Дріжджі пресовані - 6 грам
- Курка гриль - 200 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Помідори печені - 180 грам
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Лляне насіння - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Cernuska - 1 Чайна ложка
2. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 1 час. Приготуйте начинку: наріжте невеликими шматочками обсмажену курячу грудку, додайте натертий на крупній тертці сир і запечені помідори, відціджені від рідини.
4. Кожен рулет злегка розтягніть, покладіть швом вниз і скріпіть одні краю разом. Сплетіть косу і подверніте краю. Перенесіть косу на папір для випічки, змастіть збовтаним яйцем і посипте насінням.