Волосся
(покроковий рецепт з фото)
Волосся - страва французької кухні. Його готують з качки, французьких ковбасок і квасолі. Пропоную адаптований варіант, з урахуванням асортименту м'ясних виробів в наших магазинах. Виходить не гірше.
Волосся - досить просте блюдо. Квасоля можна не варити самим, а купити консервовану. Це значно скоротить час приготування. Замість курячого філе підійде індичка, телятина, свинина. Ароматне, корисне, ситне і дуже смачне козулі подавайте на друге в обід або на вечерю. Гарнір до нього не потрібний.
- Куряче філе - 300 грам
- Квасоля біла - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування козулі.
Квасоля помийте і замочіть в холодній воді на 8-10 годин, а краще на ніч. Потім викладіть в каструлю, залийте свіжою водою.
Варіть квасолю до готовності, воду злийте.
Цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
Морква очистіть, помийте і наріжте. Додайте в сковороду до цибулі. Налийте соняшникову олію і тушкуйте овочі 7-8 хвилин перемішуючи.
Потім куряче філе помийте, наріжте і додайте до моркви і цибулі.
Додати сіль, поперчіть і обсмажуйте овочі з філе 5-6 хвилин.
Додайте томатну пасту.
Подрібнений часник.
І трохи води.
Викладіть відварну квасоля.
Перемішайте всі інгредієнти козулі і тушкуйте ще 5-6 хвилин.
Потім викладіть козулі у жароміцних форму, можна взяти горщики і відправте в духовку. Томіть блюдо при температурі 150 градусів 20 хвилин і вимикайте духовку.
HAIR майже. Можна подавати до столу. Смачного!