Волосся
(покроковий рецепт з фото)
Волосся - страва французької кухні. Його готують з качки, французьких ковбасок і квасолі. Пропоную адаптований варіант, з урахуванням асортименту м'ясних виробів в наших магазинах. Виходить не гірше.
Волосся - досить просте блюдо. Квасоля можна не варити самим, а купити консервовану. Це значно скоротить час приготування. Замість курячого філе підійде індичка, телятина, свинина. Ароматне, корисне, ситне і дуже смачне козулі подавайте на друге в обід або на вечерю. Гарнір до нього не потрібний.
- Куряче філе - 300 грам
- Квасоля біла - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
![волосся - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594826.webp)
Підготуйте інгредієнти для приготування козулі.
![волосся - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594827.webp)
Квасоля помийте і замочіть в холодній воді на 8-10 годин, а краще на ніч. Потім викладіть в каструлю, залийте свіжою водою.
![волосся - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594828.webp)
Варіть квасолю до готовності, воду злийте.
![волосся - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594829.webp)
Цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
![волосся - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594830.webp)
Морква очистіть, помийте і наріжте. Додайте в сковороду до цибулі. Налийте соняшникову олію і тушкуйте овочі 7-8 хвилин перемішуючи.
![волосся - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594831.webp)
Потім куряче філе помийте, наріжте і додайте до моркви і цибулі.
![волосся - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594832.webp)
Додати сіль, поперчіть і обсмажуйте овочі з філе 5-6 хвилин.
![волосся - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594833.webp)
Додайте томатну пасту.
![волосся - фото крок 9](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594834.webp)
Подрібнений часник.
![волосся - фото крок 10](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594835.webp)
І трохи води.
![волосся - фото крок 11](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594837.webp)
Викладіть відварну квасоля.
![волосся - фото крок 12](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594839.webp)
Перемішайте всі інгредієнти козулі і тушкуйте ще 5-6 хвилин.
![волосся - фото крок 13](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594843.webp)
Потім викладіть козулі у жароміцних форму, можна взяти горщики і відправте в духовку. Томіть блюдо при температурі 150 градусів 20 хвилин і вимикайте духовку.
![волосся - фото крок 14](https://kuhari.com.ua/img/kosule-594844.webp)
HAIR майже. Можна подавати до столу. Смачного!