Хліб з пшеничними висівками в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Хліб з пшеничними висівками в хлібопічці готується за 3 години в режимі "основний хліб" . Можете поекспериментувати і, наприклад, приготувати його в режимі "французький хліб", але структура вже буде інша
Сьогодні будемо готувати хліб з пшеничних висівок в хлібопічці. Як відомо, висівковий хлібець сприятливо і позитивний вплив на кишечник і роботу шлунково-кишкового тракту. Домашній він виходить дуже смачний і з хрусткою скоринкою, а саме головне - натуральний і корисний.
- Борошно - 350 грам
- Пшеничні висівки - 30 грам
- Яйце - 1 штук
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 чайних ложок
- Цукор - 2 чайних ложки
- Вода - 120 грам
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
1. Привезли мені недавно пшеничні висівки і я відразу вирішила додати їх в тісто для хліба. Результат мене дуже порадував: хлібець вийшов пухкий, м'який і з рум'яною скоринкою.
2. Відправляємо в форму для випічки воду, яйце, рослинне масло і сухі інгредієнти. Висівок потрібно 30гр. Я користуюся спеціальним мірним стаканом.