Хліб з висівками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хліба з висівками в хлібопічці. Крім того що цей хліб виходить дуже смачним він ще й корисний.
В даному рецепті в приготуванні хліба використовується додавання висівок. З додаванням пшеничних висівок хліб стає набагато корисніше для організму людини.
- Дріжджі сухі - 2, 5 чайних ложки
- Висівки пшеничні - 210 грам
- Пшеничне борошно - 420 грам
- Масло рослинне - 1/2 Ст. Ложки
- Молоко - 60 мілілітрів
- Вода - 400 грам
1. В першу чергу просеем пшеничне борошно. Тепер змішуємо її з пшеничними висівками.
2. У борошно з висівками додаємо сухих дріжджів, і все добре перемішуємо.
3. Наливаємо теплу воду в контейнер хлібопічки, додаємо туди рослинного масла і солі. Тепер засипаємо борошняну суміш. Контейнер ставимо в хлібопічку. Програма, яку ми вибираємо - «Хліб з цільнозерновий борошна», кірка - «світло-коричнева».
4. Викладаємо готовий хліб з контейнера, трохи збризніть його водою, і, з накритим рушником даємо йому охолонути.