Хліб з висівками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися цікавим і корисним рецептом, як приготувати хліб з висівками в духовці. Такий хліб дуже корисний для травлення і благотворно впливає на мікрофлору кишечника. Спробуйте!
Такий хліб просто зобов'язаний бути присутнім на кожному столі, оскільки користь його не обмежена. Він показаний людям з надмірною вагою, так як він відмінно насичує. При захворюваннях нирок і печінки такий хлібець виводить токсини з організму. Також він корисний тим, у кого проблеми з серцево-судинною системою. До того ж він просто смачний.
- Борошно пшеничне - 340 грам
- Висівки пшеничні - 50 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода тепла - 250 мілілітрів
- Дріжджі свіжі - 18 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Насіння Koriandr - За смаком
1
За допомогою блендера подрібніть висівки.
2
У теплій воді розведіть цукор і дріжджі. Залиште на 15 хвилин, поки піднімуться.
3
Додайте сіль, борошно, висівки і рослинне масло.
4
Замісити тісто. Можливо, у вас піде більше борошна.
5
Сформуйте з тіста кулю і залиште його в теплому місці на 1, 5 години підніматися.
6
Коли тісто збільшиться в два рази, викладіть його на робочу поверхню і обомніте.
7
Змастіть форму і викладіть в неї тісто. Дайте підійти 30 хвилин.
8
Коли хлібець підніметься, змастіть його молоком і присипте коріандром.
9
Випікайте в духовці, розігрітій до 200 градусів, 40 хвилин.
10
Смачного!