Рецепт Хліб з висівками в духовці фото

Хліб з висівками в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Молочні продукти, Крупи, Молоко, Висівки
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Хліб

Хочу поділитися цікавим і корисним рецептом, як приготувати хліб з висівками в духовці. Такий хліб дуже корисний для травлення і благотворно впливає на мікрофлору кишечника. Спробуйте!

Такий хліб просто зобов'язаний бути присутнім на кожному столі, оскільки користь його не обмежена. Він показаний людям з надмірною вагою, так як він відмінно насичує. При захворюваннях нирок і печінки такий хлібець виводить токсини з організму. Також він корисний тим, у кого проблеми з серцево-судинною системою. До того ж він просто смачний.

  • Борошно пшеничне - 340 грам
  • Висівки пшеничні - 50 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вода тепла - 250 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 18 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Насіння Koriandr - За смаком
1
За допомогою блендера подрібніть висівки.
2
У теплій воді розведіть цукор і дріжджі. Залиште на 15 хвилин, поки піднімуться.
3
Додайте сіль, борошно, висівки і рослинне масло.
4
Замісити тісто. Можливо, у вас піде більше борошна.
5
Сформуйте з тіста кулю і залиште його в теплому місці на 1, 5 години підніматися.
6
Коли тісто збільшиться в два рази, викладіть його на робочу поверхню і обомніте.
7
Змастіть форму і викладіть в неї тісто. Дайте підійти 30 хвилин.
8
Коли хлібець підніметься, змастіть його молоком і присипте коріандром.
9
Випікайте в духовці, розігрітій до 200 градусів, 40 хвилин.
10
Смачного!

Схожі рецепти