Хичіни на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачні коржі на сковороді хочу запропонувати вам приготувати. Хичіни можна зробити з будь-якою начинкою - картоплею, сиром, зеленню і т.Д. Вони відмінно підійдуть для сніданку або перекусу.
Тісто на кефірі - неймовірно класне. З ним дуже зручно працювати, воно прекрасно розкочується і не рветься. З начинкою ви можете експериментувати. Мій улюблений варіант - це поєднання картоплі і сиру.
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 2.5 склянки (приблизно)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Начинка - За смаком (варена картопля, сир, зелень)
Насамперед потрібно приготувати тісто.
У глибоку миску влийте кефір і додайте соду.
Всипте просіяне борошно і додайте сіль.
Замісити однорідне тісто, яке не липне до рук.
Для приготування картопляної начинки розімніть відварну картоплю в пюре.
Для сирної - натріть сир на крупній тертці. Для пікантності можна додати трохи часнику.
Отщіпніте шматочок тесту і розкачати на столі. З начинки сформуйте кульку і викладіть його в центр.
Акуратно зберіть краю і защіпніте.
Розкачайте корж, щоб начинка розподілилася рівномірно.
На суху сковороду викладіть корж і смажте під кришкою на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.
Ось такі хичіни на кефірі вийшли. Вони хороші як теплими, так і холодними. Смачного!