Рецепт Хичіни з м'ясом фото

Хичіни з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Пісні страви
На обід , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 5-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

По-іншому хичіни з м'ясом є закритий пиріг-корж, який обсмажується з двох сторін на сковороді. Такі коржі з м'ясом виходять дуже ситними, а перед подачею додається масло.

Опис приготування:

Приготувати хичіни з м'ясом насправді дуже просто. Тісто готується по класичному варіанту на основі кефіру і соди, а начинка може бути не тільки м'ясний. У традиційній кухні готують хичіни з сиром, зеленню і навіть з овочами. Я приготувала їх з яловичим фаршем і з додаванням цибулі, вийшла відмінна начинка!

  • Кефір - 0, 5 L
  • Борошно - 2-3 склянки (скільки візьме тісто)
  • Сода - 0, 5 L
  • Сіль - За смаком
  • Фарш - 700 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець чорний мелений - За смаком
хичіни з м'ясом - фото крок 1
1. З'єднуємо кефір з содою і даємо трохи постояти (щоб сода погасилася), потім додаємо сіль і борошно. Тісто має бути еластичним і не прилипати до рук. Потім ділимо його на частини, кожну з яких тонко розгортаємо.
хичіни з м'ясом - фото крок 2
2. Фарш для цієї випічки беремо будь-який на ваш смак. На цей раз я вирішила взяти яловичий. Нарізаємо дрібно цибулю і додаємо до фаршу. Солимо і добре перчимо.
хичіни з м'ясом - фото крок 3
3. Починаємо загортати догори краю, формуючи тим самим наші хичіни. Вгорі защипуємо тісто, приминає його і трохи розгортаємо, щоб вийшла коржик з начинкою всередині. За цим рецептом виходить близько 10 штук.
хичіни з м'ясом - фото крок 4
4. Виходить ось така кулька з начинкою. Фарш не повинен бути надто"рідкісним" (не такий, як на пельмені), інакше воно буде розлазиться.
хичіни з м'ясом - фото крок 5
5. Розкачуємо качалкою отриманий кульку до розмірів невеликої тарілки.
хичіни з м'ясом - фото крок 6
6. Обсмажуємо хичіни з обох сторін на сковороді. Обов'язкова уязик: НЕ додавати жиру або масла на сковороду.
хичіни з м'ясом - фото крок 7
7. Вершкове масло додається безпосередньо на саму корж вже після смаження. Потім вони складаються один на одну (і тим самим добре просочуються).

Схожі рецепти