Хачапурі з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Xacapuri - це традиційне грузинське блюдо, що представляє собою корж з різними начинками. Сьогодні пропоную вам приготувати хачапурі з гарбузом.
Опис приготування:
Існує чимало варіацій рецептів приготування хачапурі з різними начинками - рибою, м'ясом, сиром, сиром. Хачапурі з гарбуз не такі популярні, але вони виходять дуже смачні. Рецепт приготування досить простий, знадобиться зовсім небагато часу і інгредієнтів. Подавати хачапурі можна зі сметаною.
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - в тісто, 2 ст. Ложки для смаження)
- Гарбуз - 500 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Борошно просійте, додайте кефір, соду, сіль, цукор, 2 столові ложки рослинної олії і замісити тісто.
Гарбуз дрібно наріжте або натріть на тертці. Розігрійте сковороду і обсмажте протягом 5-10 хвилин.
Тісто розділіть на кілька частин.
Візьміть одну частину тіста, добре її розкачайте, в центр викладіть смажену гарбуз.
Акуратно загорніть краї тіста і тонко розкачати корж.
На добре розігріту сковороду з рослинним масло викладіть корж і обсмажуйте 2-3 хвилини з кожного боку.
Хачапурі з гарбузом готові. Смачного!