Рецепт Хачапурі з гарбузом фото

Хачапурі з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Борошно , Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Xacapuri - це традиційне грузинське блюдо, що представляє собою корж з різними начинками. Сьогодні пропоную вам приготувати хачапурі з гарбузом.

Опис приготування:

Існує чимало варіацій рецептів приготування хачапурі з різними начинками - рибою, м'ясом, сиром, сиром. Хачапурі з гарбуз не такі популярні, але вони виходять дуже смачні. Рецепт приготування досить простий, знадобиться зовсім небагато часу і інгредієнтів. Подавати хачапурі можна зі сметаною.

  • Борошно - 2 склянки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(2 ст. Ложки - в тісто, 2 ст. Ложки для смаження)
  • Гарбуз - 500 грам
хачапурі з гарбузом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
хачапурі з гарбузом - фото крок 2
Борошно просійте, додайте кефір, соду, сіль, цукор, 2 столові ложки рослинної олії і замісити тісто.
хачапурі з гарбузом - фото крок 3
Гарбуз дрібно наріжте або натріть на тертці. Розігрійте сковороду і обсмажте протягом 5-10 хвилин.
хачапурі з гарбузом - фото крок 4
Тісто розділіть на кілька частин.
хачапурі з гарбузом - фото крок 5
Візьміть одну частину тіста, добре її розкачайте, в центр викладіть смажену гарбуз.
хачапурі з гарбузом - фото крок 6
Акуратно загорніть краї тіста і тонко розкачати корж.
хачапурі з гарбузом - фото крок 7
На добре розігріту сковороду з рослинним масло викладіть корж і обсмажуйте 2-3 хвилини з кожного боку.
хачапурі з гарбузом - фото крок 8
Хачапурі з гарбузом готові. Смачного!

Схожі рецепти