Рецепт Gubadiya фото

Gubadiya
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно, М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Крупи, Вершкове масло, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Мою любов до пирогів можна вважати діагнозом. Два рази на тиждень я обов'язково замішую тісто і роблю начинку, щоб потім відправити це в духовку. Цього разу мені попався рецепт татарської випічки.

Якщо ви раніше не пробували цей варіант блюда, то будите здивовані поєднанням продуктів всередині тесту. Але, з'ївши шматочок один раз, ви захочете ще. А поки прочитайте, як приготувати Губад з сиром, фаршем і родзинками. Ситно і незвично. Хоча можете зробити і більш звичну начинку.

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Мал - 300 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Ізюм - 150 грам
  • Сир - 300 грам
  • Кефір - 300 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 6 штук
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
Gubadiya - фото крок 1
В одному посуді розітріть 250 г м'якого масла з борошном. В іншій з'єднайте кефір з розпушувачем. Змішайте обидві маси.
Gubadiya - фото крок 2
Замішайте тісто. Залиште його на 30 хвилин під рушником в теплому місці.
Gubadiya - фото крок 3
Сир з цукром і ст. Ложкою олії викладіть на сковороду. Залиште масу на повільному вогні до повного випаровування вологи, пройде близько 40 хвилин.
Gubadiya - фото крок 4
В цей же час зваріть рис до готовності, а яйця відваріть круто.
Gubadiya - фото крок 5
Подрібнену цибулю обсмажте в олії. Як він стане м'яким, додайте до нього фарш. Обсмажте інгредієнти до готовності.
Gubadiya - фото крок 6
Яйця остудіть, почистіть і дрібно наріжте.
Gubadiya - фото крок 7
Маслом, що залишилося змастіть форму для випічки. На її дно розкачайте 2/3 тесту, зробивши бортики.
Gubadiya - фото крок 8
Першим шаром начинки викладіть половину рису.
Gubadiya - фото крок 9
Потім - шар сиру і яєць.
Gubadiya - фото крок 10
Далі розподіліть фарш і залишився рис.
Gubadiya - фото крок 11
І останнім шаром покладіть промиті родзинки.
Gubadiya - фото крок 12
Закрийте пиріг тестом. Змастіть його збитим яйцем. Зробіть проколи вилкою.
Gubadiya - фото крок 13
Запікайте Губад при 180 градусах протягом 1 годину. Смачного!

Схожі рецепти