Рецепт Грудка з квасолею фото

Грудка з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви вирішили зробити сюрприз для своїх рідних і приготувати їм що-небудь надзвичайно смачне, то читайте, як зробити найніжніші фаршировані курячі грудки з ароматною квасолею. Вам сподобається!

Настає осіння пора, стає досить холодно, і ніщо так не зігріває в це дощову пору, як теплий сімейний вечерю, приготований своїми руками, і зараз я розповім вам, як зробити чудову грудку з квасолею, яка припаде до смаку всім вашим рідним. Загалом, для мене це блюдо стало практично синонімом домашнього вогнища і асоціюється з тими чудовими вечорами, коли вся наша сім'я збиралася разом, на столі завжди була така ось фарширована грудка і квасоля. А для вас це блюдо так само може стати чудовою прикрасою святкового столу, до того ж м'ясо виходить таким ніжним і ароматним, а квасоля трохи пікантна і досить ситна, що незадоволених і голодних точно не залишиться. Тому давайте приготуємо з вами грудку з квасолею в домашніх умовах так, щоб її вишуканий смак нічим не поступався ресторанним стравам.

  • Куряча грудка - 2 штуки (великі)
  • Сир м'який - 120 грам
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Помідори в'ялені - 3 штуки
  • Квасоля консервована - 2 склянки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Петрушка свіжа - 50 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Червоний винний оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Паприка гостра - За смаком
грудка з квасолею - фото крок 1
В'ялені помідори і солодкий перець нарізаємо на дрібні квадратики, перекладаємо в глибоку миску. Додаємо до них м'який сир, солимо, посипаємо перцем і ретельно все перемішуємо.
грудка з квасолею - фото крок 2
Тепер робимо кишеньку в кожному шматку курячої грудки і наповнюємо їх сумішшю з в'ялених помідор, перцю та сиру. Скріплюємо краю зубочистками і втираємо в грудки у всіх сторін сіль і перець.
грудка з квасолею - фото крок 3
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому грудки з усіх боків до утворення золотистої скоринки (приблизно по 3-4 хвилини на кожну сторону).
грудка з квасолею - фото крок 4
Консервовану квасолю викладаємо в миску, додаємо до неї нарізану петрушку і цибулю-шалот. Вливаємо 1 столову ложку рослинної олії, оцет, посипаємо перцем і гарненько перемішуємо.
грудка з квасолею - фото крок 5
Тепер в середину листа фольги викладаємо 1/4 частина квасолі, а наверх кладемо фаршировану грудку. Посипаємо її гострої паприкою і загортаємо фольгу конвертиком.
грудка з квасолею - фото крок 6
Те ж саме робимо з рештою 3 грудками, а потім викладаємо їх на деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Потім виймаємо конвертики з духовки, але не розгортаємо фольгу ще хвилин 10-15. А готову страву перекладаємо на тарілки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти