Грудка з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили зробити сюрприз для своїх рідних і приготувати їм що-небудь надзвичайно смачне, то читайте, як зробити найніжніші фаршировані курячі грудки з ароматною квасолею. Вам сподобається!
Настає осіння пора, стає досить холодно, і ніщо так не зігріває в це дощову пору, як теплий сімейний вечерю, приготований своїми руками, і зараз я розповім вам, як зробити чудову грудку з квасолею, яка припаде до смаку всім вашим рідним. Загалом, для мене це блюдо стало практично синонімом домашнього вогнища і асоціюється з тими чудовими вечорами, коли вся наша сім'я збиралася разом, на столі завжди була така ось фарширована грудка і квасоля. А для вас це блюдо так само може стати чудовою прикрасою святкового столу, до того ж м'ясо виходить таким ніжним і ароматним, а квасоля трохи пікантна і досить ситна, що незадоволених і голодних точно не залишиться. Тому давайте приготуємо з вами грудку з квасолею в домашніх умовах так, щоб її вишуканий смак нічим не поступався ресторанним стравам.
- Куряча грудка - 2 штуки (великі)
- Сир м'який - 120 грам
- Перець солодкий - 2 штуки
- Помідори в'ялені - 3 штуки
- Квасоля консервована - 2 склянки
- Luk-salotų - 1 штука
- Петрушка свіжа - 50 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Червоний винний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Паприка гостра - За смаком