Грудка з брокколі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати грудку з брокколі в мультиварці. Виходить дуже проста, соковита запіканка, яку можна подати в якості основної страви на обід або вечерю. Дуже вдале поєднання!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування грудки з броколі в мультиварці. Блюдо абсолютно нескладне, але ситне. Його можна подати на сніданок, обід і навіть вечеря. Ось такий універсальний рецепт, як приготувати грудку з брокколі в мультиварці. Смачно і корисно!
- Куряча грудка - 200 грам (відварна)
- Яйця - 6 штук
- Брокколі - 200 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Горіх мускатний - 1 щіпка
- Прованські трави - 1 щіпка
- Сіль і перець - За смаком
Відварну курячу грудку розбираємо на волокна або нарізаємо невеликими шматочками.
Приготуємо заливку. Змішуємо яйця, сіль, перець, вершки і прованські трави. Збиваємо масу віночком.
Вливаємо в чашу мультиварки трохи масла. Обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю, суцвіття брокколі і порізаний болгарський перець. Виставимо режим "жарка" з 10-15 хвилин.
Кладемо курку. Смажимо ще 4 хвилини.
Тепер вливаємо яєчну заливку. Переводимо мультиварку в режим "запікання" з 40 хвилин.
Смачного!