Гречка з тушонкою на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Завжди потрібно мати на прикметі дуже прості і доступні страви. Найбільше це стосується гарячих страв. Коли у вас немає можливості довго стояти біля плити і щось вигадувати, корисно знати пару ідей.
Пропоную вам згадати один з таких рецептів, який може врятувати в непередбаченій ситуації. Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати гречку з тушонкою на сковороді. Думаю, що блюдо це знайоме кожному. Але цікаво те, що все його роблять трохи по-своєму. Спробуйте і за моїм рецептом.
- Гречка - 1 Склянка
- Тушонка свиняча - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Вода - 2 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Мал - 100 грам
- Сіль - За смаком
Лук почистіть і дрібно наріжте. Обсмажте його в сковороді в олії до золотистого кольору.
Промийте рис з гречкою. Покладіть їх в іншу сковороду, залийте водою.
Через 10 хвилин гасіння на повільному вогні, додайте в кашу тушонку.
Як тільки вода майже випарується, додайте цибулю. Не забудьте посолити кашу.
Потім готуйте ще 3 хвилини. Дайте настоятися страві під кришкою 15 хвилин, а після подавайте до столу.