Гречка з тушонкою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Тушонку часто називають паличкою-виручалочкою, і не тільки дачники або туристи. Бувають ситуації, коли і вдома доводиться готувати дуже швидко, що називається, на ходу. Цей рецепт прийде на допомогу.
Гречка за цим рецептом готується дуже просто. Смак виходить насиченим. До того ж не доводиться витрачатися, адже всі інгредієнти, як правило, є будинки. Крім того, блюдо виходить дуже ситним і в той же час має середню калорійність. Його можна вживати навіть тим, хто бореться зі зайвими кілограмами і постійно думає про дієту. Звичайно, при бажанні можна додати найпоширеніші спеції (наприклад, лавровий лист, перець горошком). Ця страва підкорює своєю простотою і смаком. Обов'язково спробуйте приготувати.
- Консервований - 400 грам
- Гречка - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
- Вода - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
1. Перед тим, як приготувати гречку з тушонкою і цибулею, переберіть і промийте холодною водою крупу. Цибулю і моркву помийте і очистіть.
2. Лук наріжте дрібними кубиками.
3. Моркву натріть на крупній тертці. Розтопити вершкове масло на підігрітою сковорідці і підсмажте цибулю та моркву.
4. Відкрийте банку з тушонкою. Шматочки м'яса з тушонки відправте до підсмаженим овочам. Потім додайте томатної пасти. Не більше 2-3 ложок. Помішуючи, смажте близько 10-15 хвилин.
5. Помиту гречку всипте в підсмажену з овочами тушонку. Залийте окропом. Після того, як все закипить, приправити сіллю. Зробіть середній вогонь і накрийте кришкою.