Гречка з тушонкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Справжня чоловіча страва, з яким не помреш з голоду, - гречка з тушонкою і грибами. Гриби в даному блюді, швидше, як доповнення, проте виходить дуже смачно. Мультиварка в допомогу!
Холостяцька кухня жорстока і нещадна в тому плані, що хочеться все зробити швидше, але при цьому, щоб було максимально смачно і ситно! В даному контексті, думаю, вам повинен сподобатися цей простий рецепт приготування гречки з тушонкою і грибами. Хай щастить!
- Гречка - 2 склянки
- Вода - 4 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Консервований - 1 штука (банку)
- Гриби мариновані - За смаком
Овочі промийте. Моркву наріжте тонкою соломкою, а цибулю подрібніть. Обсмажте овочі на рослинному маслі в чаші мультиварки. Режим "жарко & Quot.
Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо всю тушонку (без жиру). Можна додати трохи вершкового масла.
Тепер засипаємо гречку і наливаємо 4 склянки води. Перемішуємо, і включаємо режим "каша" .
Подаємо гречану кашу з тушонкою і овочами до столу. В якості додаткової закуски подаємо мариновані грибочки. Смачного!