Гречана каша з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Під тривіальним назвою ховається цікаве і незвичайне блюдо із зеленої гречки і чорносливу. Рецепт майже сироедческій, корисний і простий у приготуванні.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати гречану кашу з чорносливом. Якщо у вас жорсткий чорнослив, то попередньо його краще замочити в гарячій воді на 5 хвилин. Мигдальне молоко можна замінити будь-яким іншим, але краще використовувати рослинне. Замість виноградного сиропу підійде будь-який інший підсолоджувач. За бажанням в начинку можна додати свіжу стиглу грушу. Якщо заздалегідь замочити зелену гречку, то приготування займе всього 5-10 хвилин. Каша виходить ніжною, смачною, з горіховою ноткою. Рекомендую спробувати!
- Зелена гречка - 120 грам
- Мигдальне молоко - 150 мілілітрів
- Чорнослив - 6-9 штук
- Полуничний - 15-20 грам
- Виноградний сироп - 30-50 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Замочіть зелену гречку в холодній воді на ніч. Потім ретельно промийте.
У центр тарілки викладіть 1/3 зеленої гречки і чорнослив порізаний скибочками.
Іншу гречку подрібнити блендером разом з мигдальним молоком і виноградним сиропом.
Викладіть отриману суміш на гречану "подушку" .
Готову кашу прикрасьте м'ятою і ягодами.
Гречана каша з чорносливом готова, смачного!