Гранатовий чай
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже смачного чаю з граната. Особливо актуальний напій буде в зиязик пору року, тому що до складу ще входить імбир. Чай виходить зігріваючим, зміцнює імунітет.
Докладніше, як приготувати гранатовий чай, я розповім нижче. Замість граната можна використовувати натуральний гранатовий сік. Пити чай рекомендується гарячим. За бажанням можна додати корицю. Рекомендую спробувати!
- Імбир - За смаком (корінь)
- Гранат - 1 штука
- Гаряча вода - 500-700 мілілітрів
- Фінікові сироп - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Імбир очистіть від шкірки, потім за допомогою Овочечистка наріжте на тонкі смуги.
Залийте імбир окропом.
Гранат очистіть, відокремте зерна від шкірки.
Роздавите зерна в ступці, щоб вони пустили сік.
Додайте зерна і сік граната в чайник з імбиром. Podslastite в vkusu.
Перед подачею процідіть через сито. Гранатовий чай готовий!