Горіховий десерт
(покроковий рецепт з фото)
Хтось любить ситні десерти, а хтось легкі. Я і ті, і вони (в залежності від ситуації). А ще приємно, коли відмінний смак поєднується з користю. І діткам таке блюдо теж сподобається. І ви спробуйте!
Індійська кухня подарувала світові багато незвичайних солодких страв з натуральних інгредієнтів. Кілька з них зробити легко і досить швидко. Наприклад, я розповім вам, як приготувати горіховий десерт, а саме - індійську солодкість ладу. Способів її створення кілька, цей - один з можливих і дуже ситний.
- Ізюм - 50 грам (темний)
- Фінік - 300 грам
- Арахіс - 50 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Кешью - 50 грам
- Fistashki - 50 грам
- Ізюм - 50 грам (жовтий)
- Кардамон - 0, 5 чайних ложки
- Мед - 2-3 Ст. Ложок (рідкий)
- ДХІ - 1-2 Ст. Ложок (або топлене масло)
У глибокій сковороді розігрійте ложку масла.
Додайте до нього арахіс. Обсмажте його 3 хвилини на повільному вогні.
Потім додайте в сковороду мигдаль і кешью великими шматочками.
Також всипте весь родзинки і фісташки. Готуйте інгредієнти, помішуючи, 4 хвилини.
Окремо обсмажте в олії крупно нарізані фініки протягом 3-х хвилин.
Готові сухофрукти і горіхи остудіть і з'єднайте разом.
Потім суміш подрібніть в блендері в крихту.
Після цього влийте мед. Замішайте липке тісто.
З тіста зробіть вироби будь-якої форми. Приємною дегустації!