Рецепт Горіхове печиво фото

Горіхове печиво
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 35 хв.

Смачне печиво з волоських горіхів і цільнозерновий борошна. Таке печиво чудово підійде для домашнього чаювання, і рецепт сміливо можна додати в дитяче меню.

Опис приготування:

В даному варіанті - печиво з волоськими горіхами, але, можна додати мигдаль або лісовий горіх. Цельнозерновую борошно вибираємо грубого помелу. Таке печиво можна готувати також на основі вівсяних пластівців швидкого приготування. Тісто виходить досить м'яке, але, завдяки горіхам, воно стане трохи щільніше і можна буде легко зробити печиво.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Олія соняшникова - 40 мілілітрів
  • Борошно цільнозернове - 100 грам
  • Горіхи волоські - 80 грам
  • Настоянка ягідна - 1 Ст. Ложка
  • Мелена кориця - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач для тіста - 1 щіпка
горіхове печиво - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти.
горіхове печиво - фото крок 2
2. У миску насипаємо цукор і додаємо яйця. Збиваємо до появи піни.
горіхове печиво - фото крок 3
3. Наливаємо рафінована соняшникова олія і продовжуємо збивати.
горіхове печиво - фото крок 4
4. Потім додаємо корицю і настойку.
горіхове печиво - фото крок 5
5. У миску насипаємо борошно і розпушувач для тіста. Все добре перемішуємо.
горіхове печиво - фото крок 6
6. Горіхи дробу на шматки і висипаємо в тісто.
горіхове печиво - фото крок 7
7. З горіхового тесту робимо заготовки і викладаємо на деко, покритий пекарської папером. Відправляємо деко в розігріту духовку. Випікаємо при температурі 190-200 градусів близько 15 хвилин.
горіхове печиво - фото крок 8
8. Горіхове печиво готове. Приємного чаювання.

Схожі рецепти