Горіхове печиво з медом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте в процесі і нереально смачне печеньіце хочу запропонувати вам спробувати. Для любителів горішків це справжня насолода! Рекомендую на замітку цей класний рецепт дорослим і дітям.
Хочу показати вам, як приготувати горіхове печиво з медом. Використовувати можна абсолютно будь-які горішки, які є в під рукою. В даному випадку це мигдаль і кешью. Печенюшки виходять нереально смачними, а при бажанні ще зверху їх можна полити шоколадною глазур'ю, наприклад. Спробуйте обов'язково!
- Горіхи - 3 склянки
- Мед - 1/4 склянки
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
1. Подрібніть трохи горіхи, але не в крихту, просто злегка пройдіться ножем.
2. Прогрійте цукор з медом на вогні.
3. Перелийте до горіхів і все ретельно перемішайте.
4. Жароміцних форму застеліть пергаментом. Викладіть горіхи. Зверху ще одним листом притисніть, щоб сформувати рівний корж. Акуратно зніміть пергамент і відправте форму в розігріту до 150 градусів духовку. Випікайте хвилин 20.
5. Готове печиво добре остудіть і наріжте порційними шматочками. Смачного!