Горіхове печиво з кардамоном
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з нескладними і смачними варіантами випічки рекомендую додати цей рецепт. До чаю для дорослих і дітей - відмінно. Запам'ятовуйте і повторіть в домашніх умовах.
Я покажу вам, як приготувати горіхове печиво з кардамоном в цукровій пудрі. Аромат такий випічки напевно зведе вас з розуму! В процесі замісу тіста зручно використовувати техніку, це зводить до мінімуму зусилля. Що стосується кардамону, то я рекомендую використовувати коробочки, у них набагато інтенсивніший аромат. Акуратно розкрийте їх, дістаньте насіння і подрібніть в кавомолці, наприклад. Горіхи підійдуть не тільки волоські, як в даному варіанті, але і будь-які інші.
- Горіхи - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Цукрова пудра - 3/4 склянки(+ для присипки)
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Кардамон - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Подрібніть в чаші блендера горіхи з цукровою пудрою і меленим кардамоном.
2. Додайте вершкове масло, продовжуючи збивати.
3. Всипте просіяне борошно, сіль, додайте ванільний екстракт. Скачайте тісто в кілька ковбасок і приберіть в холодильник на годинку-півтори.
4. Наріжте тісто невеликими шматочками і при бажанні сформуйте ось такі півмісяці. Викладіть на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10-12.
5. Готове горіхове печиво з кардамоном остудіть, присипте цукровою пудрою і можна пробувати. Приємного чаювання!