Рецепт Пиріг з кардамоном, апельсином і імбиром фото

Пиріг з кардамоном, апельсином і імбиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Апельсин, Вершкове масло, Імбир
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги

Цей пиріг наповнить будинок ароматами. Він легкий, з вологою текстурою. Такий можна зробити до вечірнього чаювання або на полуденок. Розповім, як приготувати пиріг з кардамоном, апельсином і імбиром.

Випічка виходить в міру солодкої, що приємно порадує тих, хто байдужий до нудотним солодощів. Їжте пиріг трохи теплим або вже повністю остиглим. Можете використовувати замість апельсина лимон (цедру і сік). Подавати його краще з чашкою чаю.

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Кардамон - 1 Чайна ложка
  • Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор коричневий - 150 грам
  • Апельсин - 1 штука(Cedra)
  • Сік апельсина свіжовичавлений - 125 грам
  • Мигдаль - 5 Ст. Ложок
  • Цукрова пудра - За смаком
пиріг з кардамоном, апельсином і імбиром - фото крок 1
1. Натріть цедру одного апельсина, змішайте її з цукром. У чаші міксера змішайте борошно з розм'якшеним вершковим маслом, додайте цукор з цедрою, кардамон, імбир, введіть яйця і влийте сік.
пиріг з кардамоном, апельсином і імбиром - фото крок 2
2. Форму для запікання застеліть пергаментом і перекладіть в неї тісто, прикрасьте рубаним мигдалем.
пиріг з кардамоном, апельсином і імбиром - фото крок 3
3. Випікайте пиріг близько півгодини при 180 градусах, готовність перевірте зубочисткою.
пиріг з кардамоном, апельсином і імбиром - фото крок 4
4. Прикрасьте пиріг цукровою пудрою і почекайте до його охолодження.

Схожі рецепти