Рецепт «Манник» з кардамоном фото

«Манник» з кардамоном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манька
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Манник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо навіть найпростіші рецепти ви любите втілювати з родзинкою, якщо ви в домашній випічці цінуєте не тільки смак, але і аромат, то обязательно гляньте, як приготувати"Маннік" з кардамоном.

Опис приготування:

Найчастіше в пироги ми кладемо ваніль або корицю, а кардамон - в різдвяні пряники. На мій погляд, від цієї тенденції потрібно сміливо відходити. Ніжний пиріг на манній крупі в поєднанні з ароматним кардамоном - це дійсно дуже класна ідея! Раджу спробувати повторити.

  • Вершкове масло - 125 грам
  • Крупа манна - 300 грам
  • Натуральний йогурт - 180 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кардамон - 2 чайних ложки
1
У глибоку миску викладіть розм'якшене вершкове масло і цукор. Збийте міксером або віночком.
2
Продовжуючи збивати, vbeyte яйця.
3
Викладіть йогурт, додайте манну крупу, соду і кардамон. Все ретельно перемішайте.
4
Жароміцних форму змажте маслом, присипте манкою дно і бортики. Викладіть тісто (можна зверху викласти кілька родзинок) і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
5
Випікайте"Маннік" хвилин 35-45 до готовності.
6
Перед подачею пиріг можна доповнити цукровою пудрою або сиропом, наприклад.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти