Рецепт Горіхове печиво (пісочне) фото

Горіхове печиво (пісочне)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Пісочна випічка - це мій коник. Процес її приготування і випічки не займає багато часу, тому роблю її частіше, ніж інші види. Розповім, як приготувати смачну пісочне горіхове печиво.

Опис приготування:

Це печиво мені нагадує затишні сімейні вечори. Я його готую в 2 видах: класичне і з какао. Використовуйте будь-які горіхи за смаком. Прикрасити печиво можна розтопленим шоколадом або готової шоколадною пастою.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Горіхова олія - 1 Ст. Ложка
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Підсмажений фундук - 0, 5 склянки
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 1
1. Підсмажте фундук в духовці.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 2
2. Остудіть його, потім покладіть на рушник і потріть рушником, щоб очистити його. Подрібніть в крихту.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 3
3. Збийте в міксері цукор і вершкове масло кімнатної температури до отримання пухнастої маси, 4-5 хвилин.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 4
4. Додайте горіхове масло і мелений фундук, ретельно змішайте.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 5
5. Змішайте в невеликій мисці борошно, розпушувач і сіль. Всипте суху суміш в миску з цукром і вершковим маслом, перемішайте за допомогою гумового шпателя.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 6
6. Розділіть отримане тісто на дві частини, в одну додайте какао.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 7
7. Зробіть з тіста будь-яку форму і оберніть його в пергамент. Покладіть загорнуте тісто в холодильник мінімум на 6 годин.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 8
8. Наріжте охолоджене тісто шматочками товщиною 0, 5 см.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 9
9. Викладіть нарізане печиво на деко для випікання. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку і випікайте протягом 10-15 хвилин.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 10
10. Остудіть печиво на спеціальній решітці перед подачею.
горіхове печиво (пісочне) - фото крок 11
11. Змастіть край печива шоколадною пастою і прикрасьте подрібненими горіхами. Подавайте печиво відразу ж після застигання шоколаду. Приємного чаювання!

Схожі рецепти