Рецепт Горбуша в духовці під соусом фото

Горбуша в духовці під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

Запечена риба легко може замінити гаряче м'ясо як основне блюдо. Вона може бути такою ж ситної, але все-таки менш жирної. Тільки потрібно знайти улюблений рецепт. Може бути вам сподобається мій?

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати горбушу в духовці під соусом. У цій червоної риби є особливість: вона стане сухою, якщо її посмажити. Тому краще всього її запікати, щоб соковитість збереглася. Ще цей вид вважається найбільш дієтичним з усіх лососевих. Блюдо обов'язково сподобається тим, хто не любить висококалорійну їжу.

  • Горбуші - 5 штук (стейк)
  • Корнішони мариновані - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Крем 20% - 10 Ст. Ложок
  • Хрін столовий - 5 чайних ложок
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції до риби - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
горбуша в духовці під соусом - фото крок 1
Жароміцний посуд змастіть маслом. На її дно покладіть цибульні кільця.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 2
Зверху покладіть рибу. Додати сіль й, додайте спеції і перець.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 3
Корнішони дрібно наріжте.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 4
Зробіть соус. Змішайте в мисці хрін, сметану, корнішони, перець, сіль і подрібнений кріп.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 5
Добре перемішайте соус. Потім залийте їм блюдо.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 6
Запікайте рибу в духовці при 220 градусах протягом 30 хвилин. Подавайте горбушу з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти