Горбуша в духовці під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Запечена риба легко може замінити гаряче м'ясо як основне блюдо. Вона може бути такою ж ситної, але все-таки менш жирної. Тільки потрібно знайти улюблений рецепт. Може бути вам сподобається мій?
Ознайомтеся з тим, як приготувати горбушу в духовці під соусом. У цій червоної риби є особливість: вона стане сухою, якщо її посмажити. Тому краще всього її запікати, щоб соковитість збереглася. Ще цей вид вважається найбільш дієтичним з усіх лососевих. Блюдо обов'язково сподобається тим, хто не любить висококалорійну їжу.
- Горбуші - 5 штук (стейк)
- Корнішони мариновані - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Крем 20% - 10 Ст. Ложок
- Хрін столовий - 5 чайних ложок
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції до риби - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Жароміцний посуд змастіть маслом. На її дно покладіть цибульні кільця.
Зверху покладіть рибу. Додати сіль й, додайте спеції і перець.
Корнішони дрібно наріжте.
Зробіть соус. Змішайте в мисці хрін, сметану, корнішони, перець, сіль і подрібнений кріп.
Добре перемішайте соус. Потім залийте їм блюдо.
Запікайте рибу в духовці при 220 градусах протягом 30 хвилин. Подавайте горбушу з улюбленим гарніром. Смачного!