Рецепт Горбуша в духовці під соусом фото

Горбуша в духовці під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Запечена риба легко може замінити гаряче м'ясо як основне блюдо. Вона може бути такою ж ситної, але все-таки менш жирної. Тільки потрібно знайти улюблений рецепт. Може бути вам сподобається мій?

Ознайомтеся з тим, як приготувати горбушу в духовці під соусом. У цій червоної риби є особливість: вона стане сухою, якщо її посмажити. Тому краще всього її запікати, щоб соковитість збереглася. Ще цей вид вважається найбільш дієтичним з усіх лососевих. Блюдо обов'язково сподобається тим, хто не любить висококалорійну їжу.

  • Горбуші - 5 штук (стейк)
  • Корнішони мариновані - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Крем 20% - 10 Ст. Ложок
  • Хрін столовий - 5 чайних ложок
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції до риби - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
горбуша в духовці під соусом - фото крок 1
Жароміцний посуд змастіть маслом. На її дно покладіть цибульні кільця.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 2
Зверху покладіть рибу. Додати сіль й, додайте спеції і перець.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 3
Корнішони дрібно наріжте.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 4
Зробіть соус. Змішайте в мисці хрін, сметану, корнішони, перець, сіль і подрібнений кріп.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 5
Добре перемішайте соус. Потім залийте їм блюдо.
горбуша в духовці під соусом - фото крок 6
Запікайте рибу в духовці при 220 градусах протягом 30 хвилин. Подавайте горбушу з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти