Горбуша на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготована горбуша на пару в мультиварці в домашніх умовах - це чудове рішення під час розвантажувальних днів або поста. Дуже рекомендую для всіх, хто піклується про своє здоров'я!
Ніжна і дуже соковита, а саме головне - неймовірно корисна і смачна горбуша на пару. В мультиварці приготувати її дуже швидко! Побалуйте своїх близьких здоровою їжею, яку можна приготувати за одну годину.
- Горбуші - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і приправи - За смаком
1. До вибору червоної риби у мене особливе ставлення. Я завжди намагаюся придбати її в супермаркеті і приділяю достатньо часу вибору. Для початку очистіть її або попросіть це зробити в місці покупки.
2. Наріжте рибу рівномірними шматочками середнього розміру, сіль і poperčite. По бажанню, можна зробити будь-який маринад для риби (наприклад, лимонний сік).
3. Після цього наріжте моркву. Я це зробила кільцями - так блюдо виглядає апетитно і краще просочується морквяним соком. Далі я все виклала в ємність для гасіння, а саме: рибу і моркву.
4. Я вибирала функцію "пароварка" і чекала 30 хвилин, поки горбуша на пару в мультиварці в домашніх умовах буде готова. Подавати рибу можна в оригінальному вигляді або на подушці із зелені і з соусом. Якщо ви стежите за своєю фігурою або дотримуєтеся дієти - краще вжити її в натуральному вигляді (на пару, без добавок і соусів).