Горбуша в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Риба. Джерело корисних елементів. А вже така благородна риба, як горбуша, та ще приготована в мультиварці, воістину безцінна. Дбаємо про себе: читаємо рецепт, готуємо горбушу.
Іноді буває і таке - повсякденні страви набили оскому і хочеться чогось незвичайного… Якраз для такого випадку цей рецепт - горбуша в мультиварці. Ця риба ідеально підходить - у неї прекрасний смак і мало кісток. А ніжний сирно-сметанний соус перетворює блюдо в прикраса столу. Не бійтеся пробувати готувати - покроковий рецепт не дасть вам помилитися.
- Горбуші - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 200 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Рибу почистити, помити, порізати на порційні шматки.
У мисці змішати сметану і майонез.
Вибираємо в мультиварці режим "випічка" . Час готування 60 хвилин. У чашу мальтіваркі наливаємо масло, даємо йому нагрітися. Порційні шматки риби обсмажувати до появи рум'яної скоринки, протягом 15 хвилин. Після цього заливаємо рибу підготовленим сметанно-майонезним соусом. Для 10 хвилин до закінчення готування посипаємо натертим сиром. Смачного!