Рецепт Горбуша в мультиварці фото

Горбуша в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Риба. Джерело корисних елементів. А вже така благородна риба, як горбуша, та ще приготована в мультиварці, воістину безцінна. Дбаємо про себе: читаємо рецепт, готуємо горбушу.

Опис приготування:

Іноді буває і таке - повсякденні страви набили оскому і хочеться чогось незвичайного… Якраз для такого випадку цей рецепт - горбуша в мультиварці. Ця риба ідеально підходить - у неї прекрасний смак і мало кісток. А ніжний сирно-сметанний соус перетворює блюдо в прикраса столу. Не бійтеся пробувати готувати - покроковий рецепт не дасть вам помилитися.

  • Горбуші - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 200 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
горбуша в мультиварці - фото крок 1
Рибу почистити, помити, порізати на порційні шматки.
горбуша в мультиварці - фото крок 2
У мисці змішати сметану і майонез.
горбуша в мультиварці - фото крок 3
Вибираємо в мультиварці режим"Випічка" . Час готування 60 хвилин. У чашу мальтіваркі наливаємо масло, даємо йому нагрітися. Порційні шматки риби обсмажувати до появи рум'яної скоринки, протягом 15 хвилин. Після цього заливаємо рибу підготовленим сметанно-майонезним соусом. Для 10 хвилин до закінчення готування посипаємо натертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти