Горбуша в мультиварці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно корисне блюдо, насичене йодом, білками і фосфором. Багато хто цікавиться, як приготувати горбушу в мультиварці з картоплею? дотримуючись рецептурою, зробити це дуже просто!
Горбуші - неймовірно корисна риба, яку можна приготувати різними способами. Я представила класичний рецепт горбушу в мультиварці - готується протягом півгодини і є неймовірно смачною. Не хвилюйтесь, що вона може вийти сухий - сметанно-яєчний соус виправить становище і ви зможете побалувати смакові рецептори дивно соковитою і м'якою рибою.
- Горбуші - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Крем - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Яйце - 2 штуки
1. Рецепт горбуші в мультиварці з картоплею дуже простий. Для початку візьміть рибу і очистіть її, прибравши нутрощі. Сапа по собі риба суха, тому я використовую сметанний соус. Але, про це далі.
2. Наріжте картоплю кружечками і викладіть на дно мультиварки - вийде свого роду подушечка для риби, а зверху викладіть нарізану на середні шматочки горбушу. Посоліть і поперчіть за смаком і покрийте все тертою морквою і цибулею. Після цього залийте одним мультіскаканом води і встановіть програму "приготування на пару" . В основному дана функція передбачає приготування страви протягом 20 хвилин.
3. У мене вийшло 6 шматочків, але порізати ви можете так, як любите.
4. Після укладання всіх інгредієнтів, змішайте сметану з яйцями і гарненько збийте. Густий масою промажьте рибу з овочами.
5. Зверху посипати сиром і тепер можете встановити програму. Є й інший варіант: поки риба з картоплею готуються, збийте соус і за кілька хвилин до приготування залийте ним рибу і посипте сиром. Я готувала горбушу в мультиварці з картоплею за першим варіантом - так вона виходить смачніше і ніжніше.
6. Через двадцять хвилин можете виймати запіканку за допомогою контейнера для варіння на пару. Таким блюдом ви можете побалувати своїх близьких на обід або вечерю.