Горбуша в мультиварці з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати що-небудь незвичайне з риби, пропоную класичний рецепт горбуші в мультиварці з рисом.
Навіть найвибагливіші гурмани зможуть побалувати свої рецептори дивно ніжною рибою, яку можна дуже швидко приготувати в мультиварці. Мої домашні полюбили горбушу з рисом з тих пір, як в нашому будинку з'явилася мультиварка.
- Gobusha - 1 штука
- Мал - 2 склянки
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Зелень - 4 щіпки
- Рослинна олія - 50 грам
- Бульйон або вода - 1 Склянка
1. Для приготування цієї страви я брала саме цілу горбушу. Ця риба в поєднанні з соусом виходить чудовою. Решта продукти вимагають мінімальних витрат.
2. Для початку наріжте горбушу на шматочки середнього розміру. Залиште її на окремій тарілці і злегка присолите.
3. Після цього наріжте все овочі соломкою. Морква краще нашаткувати на терку для корейських страв.
4. Також наріжте дрібно зелень. Після цього обсмажте овочі в режимі "жарка" . На своїй мультиварці потрібно виставити відповідний режим.
5. Далі - найвідповідальніший етап. В першу чергу, викладіть рибу, потім овочі, після чого рис і зелень. Я брала рису два мірних мультістакана і один мірний стакан бульйону або води. Залийте все і виставите режим "молочна каша" .
6. Після сигналу про готовність наша горбуша в мультиварці в домашніх умовах готова. Зверху можна присипати зеленню петрушки і подавати зі свіжими овочами.