Горбуша з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайно смачна страва, а готується простіше простого. Поєднує в собі гарнір і друге. Рекомендую обов'язково спробувати!
Приготувати горбушу з рисом можна не тільки до сімейної вечері, але і до будь-якого святкового столу. Блюдо дуже смачне, його неодмінно оцінять по достоїнству. За бажанням горбушу можна замінити на будь-яку рибу, але час приготування, можливо, доведеться трохи збільшити.
- Горбуші - 1 штука
- Мал - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Горбушу обробити на філе, наріжте порційними шматочками, посоліть і поперчіть за смаком. Можна скропити соком лимона.
Мал відварити в підсоленій воді до готовності.
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі до готовності.
Форму для запікання змастіть маслом і викладіть рівним шаром рис. Зверху розподіліть овочі, а на овочі викладіть шматочки риби.
Змастіть горбушу сметаною і посипати сиром. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин.
Горбуша з рисом в духовці готова.
Смачного!