Глазур для паски з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт дуже простий і смачний. На його приготування піде максимум п'ятнадцять хвилин, тому читаємо просту інструкцію, як приготувати глазур для паски з лимоном.
Рецептів приготування пасок дуже багато, так само, як і глазурі для них. Більшість господинь користуються одним перевіреним рецептом і бояться спробувати щось інше, щоб не зіпсувати свято. Завдяки цим рецептом можна не боятися, що глазур не вийде, а сміливо пробувати нове. Читаємо покрокову інструкцію і пробуємо приготувати.
- Білок - 1 штука
- Цукор-пісок або цукрова пудра - 200 грам
- Лимон - 1 штука
1. Беремо всі необхідні інгредієнти.
2. Використовуємо тільки білок, трохи збиваємо його і відправляємо в холодильник.
3. Лимон моєму і видавлюємо сік за допомогою соковижималки або вручну.
4. Охолоджений білок відправляємо в чашу міксера і збиваємо в легку піну, додаємо половину цукрової пудри або цукру, збиваємо пару хвилин і додаємо лимонний сік. Збиваємо суміш і порційно додаємо решту цукру, готової глазур'ю відразу змащуємо паску і залишаємо на кілька годин.