Глазур для паски пасхального
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться корисними знаннями, як приготувати глазур для паски пасхального. Вона готується з найпростіших інгредієнтів, які швидше за все завжди є у вашому холодильнику.
Приготуємо глазур для паски пасхального в домашніх умовах. Цукрова пудра збивається з білком одного яйця і лимонним соком. Готові паски просто занурюються в тарілку з глазур'ю і акуратно обертаються, щоб глазур рівномірно покрила поверхню. Хай щастить!
- Білок - 1 штука
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Лимон - 1/3 штуки
У глибоку миску вбиваємо білок, засипаємо цукрову пудру і видавлюємо сік третьої частини лимона.
Тепер збиваємо глазур віночком до густої однорідної і кремоподібної маси.
Глазур готова! Можна прикрашати нею паски!