Рецепт Глазур для паски пасхального фото

Глазур для паски пасхального
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.

Хочу поділиться корисними знаннями, як приготувати глазур для паски пасхального. Вона готується з найпростіших інгредієнтів, які швидше за все завжди є у вашому холодильнику.

Опис приготування:

Приготуємо глазур для паски пасхального в домашніх умовах. Цукрова пудра збивається з білком одного яйця і лимонним соком. Готові паски просто занурюються в тарілку з глазур'ю і акуратно обертаються, щоб глазур рівномірно покрила поверхню. Хай щастить!

  • Білок - 1 штука
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Лимон - 1/3 штуки
глазур для паски пасхального - фото крок 1
У глибоку миску вбиваємо білок, засипаємо цукрову пудру і видавлюємо сік третьої частини лимона.
глазур для паски пасхального - фото крок 2
Тепер збиваємо глазур віночком до густої однорідної і кремоподібної маси.
глазур для паски пасхального - фото крок 3
Глазур готова! Можна прикрашати нею паски!

Схожі рецепти