Гарбузово-сирні кульки
(покроковий рецепт з фото)
Як змусити своїх дітей їсти овочі, якщо вони від них відмовляються? Плоди необхідно по-максимуму замаскувати і змінити смак, але без втрати користі. Складно, але можливо! Дивіться і вчіться!
Вам я теж пропоную дізнатися про те, як приготувати гарбузово-сирні кульки. Також в складі ви знайдете картопля. Блюдо оригінальне і красиве, для нього не потрібен гарнір. Воно швидше схоже на гарячу закуску, але дуже ситну. Такий кулінарний експеримент розбавить ваші звичні смакові переваги.
- Мускатна гарбуз - 250 грам
- Rikotta - 250 грам
- Сир "пекоріно" - 70 грам
- Хлібні крихти - 200 грам(100 г - в масу, 100 г - для панірування)
- Картопля - 2-3 штук
- Яйце - 2 штуки
- Петрушка - 1 штука (гілочка)
- Паприка - 1, 5 Ст. Ложки(0, 5 ст. Ложки - в овочеву масу, 1 ст. Ложка - для панірування)
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Гарбуз почистіть і наріжте середніми шматочками.
2. Потім гарбуз відправте запікатися на 25 хвилин в духовку при 220 градусах.
3. Очищену картоплю відварити в підсоленій воді протягом 20 хвилин.
4. Далі готову гарбуз подрібніть в блендері разом з рікоттою.
5. Окремо роздавите відварену картоплю, а потім збийте його разом з гарбузової масою, паприка, сіллю, яйцями, сиром і петрушкою.
6. Зробіть паніровці, змішавши хлібні крихти з паприкою.
7. Сформуйте з овочевої маси кульки. Кожен обваляйте в паніровці.
8. Кульки відправте запікатися в духовку на деку з маслом на 20 хвилин при 180 градусах. Смачного!