Гарбузова паста
(покроковий рецепт з фото)
Паста з сиром - завжди вдала ідея для романтичної вечері або обіду. Але багатьом такий варіант здається обридлим. В цьому випадку можна йти на експеримент і дещо додати цікаве. Вчіться!
Блюдо вийшло красивим, ситним і оригінальним за смаком. Воно запікається в окремих формочках, які потім подають порційно. Вам стало цікаво? тоді подивіться, як приготувати гарбузову пасту. У складі використано відразу 3 виду сиру, тому ви точно відчуєте гру смаків.
- Рігатоні - 500 грам (макаронні вироби)
- Сир "пекоріно" - 50 грам
- Сир "горгонзола" - 50 грам
- Овочевий бульйон - 500 мілілітрів
- Гарбуз середня - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Листя шавлії - 2 штуки
- Е"Rikotta" - 4 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком

1. Почистіть і наріжте кубиками гарбуз з морквою.

2. Потім овочі перемішайте з олією, сіллю і оцтом.

3. Далі овочі відправте на деку з пергаментом в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.

4. Коли готові овочі трохи охолонуть, перекладіть їх в міксер або блендер, а потім збийте з бульйоном, рікоттою і листям шавлії.

5. В цей же час відваріть в киплячій підсоленій воді пасту до стану аль денте.

6. У невеликі круглі жароміцні формочки на дно викладіть невеликий шар гарбузового пюре.

7. Потім розставте макарони по колу. Зверху ще шар пюре.

8. В кінці крупно натріть весь сир.

9. Запікайте пасту 30 хвилин при 180 градусах. Смачного!