Гарбуз в духовці шматочками з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Все геніальне просто! Це безпосередньо відноситься до цього рецепту. Гарбуз - це дуже смачний овоч, особливо коли вона запікається з цукром. Дивіться, як приготувати гарбуз в духовці шматочками з цукром!
Щоб запекти гарбуз у духовці, немає необхідності додавати воду або іншу рідину, адже гарбуз в процесі пустить сік і буде кипіти в ньому. Кількість цукру регулюйте на свій смак.
- Гарбуз - 300 грам
- Цукор - 2 чайних ложки
Підготуйте гарбуз і цукор для запікання. Це все інгредієнти, які нам знадобляться. Але за смаком можете додати трохи кориці.
Гарбуз вимийте, зніміть шкірку і видаліть внутрішні волокна до щільної м'якоті. Поріжте гарбуз шматочками невеликого розміру. Покладіть все в форму або формочки для запікання.
Посипте цукром гарбуз і відправте в духовку на 30 хвилин. Температура запікання 180 градусів. Перевіряйте, наскільки м'якою стає гарбуз. Час запікання можна варіювати за смаком. Мені подобається, коли шматочки зовсім м'які.
Гарбуз шматочками з цукром готова! Її можна подати з м'ятою або кисло-солодкими ягідними соусами. Смачного!