Гарбуз з цукром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз більш корисна і безпечна для шлунка в печеному вигляді. Пропоную приготувати солодкий десерт з гарбуза, запеченої з цукром в духовці. Також для смаку і аромату я додала корицю і мускатний горіх.
Прекрасне корисне блюдо для всієї родини на десерт або полуденок. Гарбуз виходить дуже соковитою і ніжною, з горішками поєднується просто неймовірно вдало! розповідаю, як приготувати гарбуз із цукром в духовці.
- Гарбуз садові - 500 грам
- Цукор - 100 грам
- Горіхи волоські - 0.5 склянки
- Кориця мелена - 3-4 Щепоток
- Мускатний горіх - 2 щіпки
Підготуйте продукти. Гарбуз вимийте, ображати в неї товстий край (Kozure) і внутрішній, залиште тільки щільну середню частину.
Поріжте гарбуз шматочками, розмір значення не має, т.К. Гарбуз запікають у духовці дуже швидко.
Порубати ножем очищені горіхи (не дуже дрібно).
Складіть гарбуз в чистий лист, посипте цукром, горіхами.
Додайте трохи кориці меленої, мускатний горіх. Перемішайте і поставте в духовку. Температура 180 градусів, час - 30 хвилин.
Готовність гарбуза перевіряйте, різні сорти гарбуза можуть готується більше-менше за часом. Готової гарбузі дайте трохи охолонути, потім розкладіть по тарілочках, подавайте поливаючи соком, що виділився при запіканні.