Галушки на пару
(покроковий рецепт з фото)
Приготування їжі на пару - це один з найдавніших способів готування. Пропоную приготувати галушки на пару.
Рецепт приготування галушок на пару дуже простий. Справитися з цим вам допоможе цей рецепт галушок на пару з фото. Такі галушки можна подавати з будь-м'ясною підливою, зі шкварками та й просто з підсмаженою цибулею. А можна і просто з овочами або зі сметаною. Це вже вам вирішувати. А спробувати приготувати раджу прямо зараз, так що - приступайте до готування і удачі вам!
- Борошно - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Кефір або кисле молоко - 200 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Цукор - 2 щіпки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Замішуємо тісто для галушок. Спочатку змішуємо всі сухі інгредієнти - борошно, сіль, цукор і соду. Потім додаємо яйця і кефір. Тісто не повинно бути дуже густим, але і не повинно липнути до рук. За потреби, кількість борошна можна збільшити.
Готове тісто має полежати хвилин 15-20. Потім ділимо його на 4 частини. Кожну частину розгортаємо на круг, товщиною приблизно 0, 5 см.
Змащуємо коло рослинним маслом і скочується в рулет. В результаті у нас вийде 4 рулетка.
Кола пароварки або мантишници змащуємо рослинним маслом. Рулети розрізаємо на шматочки і викладаємо на круги. Варимо на пару хвилин 20-25.
Ось такі симпатичні і смачні галушки у нас вийдуть. При варінні на пару галушки збільшуються в розмірах - враховуйте це, коли будете розкладати ще сирі галушки на колах для варіння.