Фруктовий салат «Різдвяна ялинка»
(покроковий рецепт з фото)
Зимові свята - час походів в гості і домашніх посиденьок. І кожен раз на стіл хочеться подати що-небудь нове, смачне і гарне. Це стосується, як салатів і гарячих страв, так і десертів.
Наприклад, я поділюся з вами тим, як приготувати фруктовий салат "різдвяна ялинка" . Основа, так би язикати ствол, створений з ананаса і груші. А шматочки фруктів на шпажках виглядають немов голки. Таке "дерево" захоплююче збирати разом з дітьми, адже робити це просто і весело.
- Ананас - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Малина - 170 грам
- Ожина - 170 грам
- Мандарин - 2 штуки
- Ківі - 2 штуки
- Полуниця - 300 грам
- Виноград - 150 грам
- Диня - 100 грам
Ананас помер від kozhurи. Відріжте один гурток, і виріжте з нього зірку.
Надріжте у ананаса зверху трохи м'якоті, щоб вона була діаметром з грушу.
Грушу промийте. Зріжте трохи нижню частину. Видаліть серцевину і гілочку.
Потім поставте ананас на тарілку для подачі. Зверху встановіть грушу. Закріпіть її довгою шпажкою через м'якоть в ананас.
Потім зубочистки вставте в основу по всьому периметру. На верху закріпіть ананасовий зірку.
Після цього наріжте великими шматочками полуниці та ківі. Мандарин розділіть на дольки.
Фрукти і ягоди закріпіть на "ялинці" в будь-якому порядку. Все готово! Щасливих свят!