Рецепт Французька булочка фото

Французька булочка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Борошно
Дієтичне харчування
На полуденок , На природу , На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Французька булочка - це дивовижно смачна, незвично повітряна і ароматна випічка. Готувати її зовсім нескладно, навіть якщо ви на"ви" з тестом. Найпростіша французька булочка, але така смачна.

Опис приготування:

Французькі борошняні вироби відомі по всьому світу. Адже як можна встояти перед великою кількістю ароматної, надзвичайно смачною випічкою. Сьогодні я розповім вам, як приготувати французьку булочку. Готувати її нескладно, а результат чудовий. Повітряна всередині, з ароматною скоринкою зовні, французька булочка стане частим гостем на вашому столі.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
французька булочка - фото крок 1
Щоб замісити тісто на булочки, ми скористаємося хлебопечкой. Завантажуємо всі інгредієнти і включаємо режим"Дріжджове тісто" . Готове тісто накриваємо рушником і залишаємо.
французька булочка - фото крок 2
Якщо хлібопічки немає, то замісіть тісто руками, змішавши в мисці всі інгредієнти, і добре вимісити тісто, потім залиште підніматися. Через 1, 5-2 години воно буде готове.
французька булочка - фото крок 3
Стіл посипаємо трохи борошном і викладаємо тісто. Робимо невеликі кульки вагою 70-100 г і злегка розгортає їх в коржик.
французька булочка - фото крок 4
Загортаємо корж в щільний рулет.
французька булочка - фото крок 5
Вийшла овальна булочка. Те ж саме робимо з кожним кулькою тіста. Формуємо булочки і злегка присипаємо зверху борошном.
французька булочка - фото крок 6
Складаємо булочки, швом вниз на деко, застелене пергаментом. Гострим ножем робимо легкі надрізи на булочках і накриваємо їх рушником. Ми залишаємо в тиші на 30 хвилин.
французька булочка - фото крок 7
Потім відправляємо наші майбутні булочки в розігріту до 220-230 градусів духовку на 20-25 хвилин.
французька булочка - фото крок 8
Даємо трохи часу, щоб готові булочки охололи, і насолоджуємося неймовірним ароматом і смаком свіжої випічки.

Схожі рецепти