Fettucine «Море і гори»
(покроковий рецепт з фото)
Чудове смачна страва з пасти Феттучіні з креветками! Раджу спробувати приготувати.
Розрізати креветки і обсмажити з нарізаною кубиками білому грибом на оливковій олії до золотистого кольору в глибокій сковорідці. Зменшити вогонь, додати нашатковану зубчик часнику і біле вино. Потім влити вершки. Готувати на повільному вогні до тих пір, поки соус не загусне і не стане світлим. Відварити макарони до стану AL dente (злегка жестковати) змішати і непокоїть під кришкою дві хвилини…
- Спагеті - 400 грам
- Креветки (тигрових) - 4 штуки (або звичайних )
- Великий білий гриб - 1 штука (або печериці)
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Біле вино - 4 Ст. Ложки
- Вершки 33% - 3 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
Розрізати креветки і обсмажити з нарізаною кубиками білому грибом на оливковій олії до золотистого кольору в глибокій сковорідці. Зменшити вогонь, додати нашатковану зубчик часнику і біле вино. Потім влити вершки. Готувати на повільному вогні до тих пір, поки соус не загусне і не стане світлим. Відварити макарони до стану AL dente (злегка жестковати) змішати і непокоїть під кришкою дві хвилини…