Рецепт Fettucine «Море і гори» фото

Fettucine «Море і гори»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Макарони
ПП рецепти
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Чудове смачна страва з пасти Феттучіні з креветками! Раджу спробувати приготувати.

Опис приготування:

Розрізати креветки і обсмажити з нарізаною кубиками білому грибом на оливковій олії до золотистого кольору в глибокій сковорідці. Зменшити вогонь, додати нашатковану зубчик часнику і біле вино. Потім влити вершки. Готувати на повільному вогні до тих пір, поки соус не загусне і не стане світлим. Відварити макарони до стану AL dente (злегка жестковати) змішати і непокоїть під кришкою дві хвилини…

  • Спагеті - 400 грам
  • Креветки (тигрових) - 4 штуки (або звичайних )
  • Великий білий гриб - 1 штука (або печериці)
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Біле вино - 4 Ст. Ложки
  • Вершки 33% - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
Розрізати креветки і обсмажити з нарізаною кубиками білому грибом на оливковій олії до золотистого кольору в глибокій сковорідці. Зменшити вогонь, додати нашатковану зубчик часнику і біле вино. Потім влити вершки. Готувати на повільному вогні до тих пір, поки соус не загусне і не стане світлим. Відварити макарони до стану AL dente (злегка жестковати) змішати і непокоїть під кришкою дві хвилини…

Схожі рецепти