Фарширована брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете здивувати сім'ю і гостей оригінальним гарячою стравою, спробуйте приготувати фаршировану брокколі з курячим фаршем. Неймовірно смачно, апетитно і красиво. Рекомендую рецепт на замітку!
Якщо вам здається, що брокколі неможливо нафарширувати, ви однозначно не бачили цей рецепт За допомогою покрокових рекомендацій повторити рецепт в домашніх умовах зможе навіть новачок. Курячий фарш за бажанням можна замінити і свинячим, а йогурт - майонезом.
- Брокколі - 1 штука
- Куряче філе - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Йогурт натуральний або майонез - 100 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Для початку - підготовчий процес. Поставте на вогонь велику каструлю з водою і доведіть до кипіння.
2. Філе вимийте, обсушити, наріжте середніми шматочками. Потім подрібніть за допомогою м'ясорубки або блендера.
3. Фарш готовий.
4. Посоліть і поперчіть його на смак.
5. Вбийте яйце і перемішайте до однорідності.
6. Опустіть брокколі в киплячу підсолену воду на пару хвилин.
7. Після остудіть під холодною водою і обсушити.
8. Переверніть догори ніжкою брокколі і помістіть фарш між суцвіттями.
9. Тепер займемося заливкою.
10. Посоліть натуральний йогурт, додайте спеції.
11. Натріть сир і додайте в йогурт.
12. Брокколі викладіть у жароміцних форму, застелену пергаментом або фольгою.
13. Змастіть заливкою брокколі з усіх боків і відправте в духовку.
14. Запікайте близько години до рум'яної скоринки.
15. І подавайте фаршировану брокколі до столу в гарячому вигляді. Смачного!