Дрожевое тісто в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готування в мультиварці - дуже простий і швидкий спосіб приготувати що-небудь смачненьке. А правильно приготоване тісто - основа будь-яких пирогів, пиріжків і булочок. Ось мій улюблений рецепт тіста.
Приготувати дріжджове тісто досить непросто. Потрібно дотримуватися температурного режиму на кухні, інакше не підніметься. А в моєму рецепті про все піклується мультиварка. Марка і модель мультиварки не має значення, майже в кожній є програма "йогурт" . Тісто піднімається в 2-3 рази, стає дуже слухняним. Дріжджове тісто добре тим, що воно підходить і для тих, хто поститься людей. Молоко можна з легкістю замінити на воду. Приготувати пісні пиріжки з капустою або картоплею з моїм рецептом простіше простого.
- Молоко - 1 Склянка
- Дріжджі - 20-30 грам
- Борошно - 4 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 0, 5 склянки
Змішайте в окремому посуді цукор і борошно. Розчиніть дріжджі в тепленькою водичці. Додайте їх в борошно. Змішайте молоко і яйця, збийте до появи піни. Повільно вводите рідина в борошно, помішуйте і розбивайте грудочки.
Місіть тісто руками. Коли тісто почне відставати від країв тарілки, сформуйте з нього кулю. Перемістіть тісто в чашу мультиварки.
Готуйте тісто в своїй мультиварці. Для цього виберіть програму "йогурт" . На таймері вкажіть час 2 два години. Натисніть кнопку "сТАРТ" . Через 2 години діставайте тісто з мультиварки. Testo майже.