Дріжджові булочки з маком
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні дріжджові булочки з маком - це кохання всього мого життя. Немає на світі випічки простіше і смачніше цієї. Давайте ж сьогодні спробуємо приготує 35 чарівних булочок з маком за 55 хвилин!
Дріжджові булочки з маком готуються дуже легко і відносно швидко. Всього за 1 годину можна приготувати величезну купу найсмачніше булочок з маком. Це так чудово! Колись для нас такі булочки були справжнім делікатесом, але сьогодні ми можемо готувати їх без проблем і без зупинок і бути щасливими! хай щастить :))
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 40 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Маргарин - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Мак - 450 грам
В комбайн наливаємо тепле молоко. Розчиняємо в ньому дріжджі і додаємо цукор. Ми залишаємо на 5 хвилин. Потім додаємо розтоплене вершкове масло, маргарин і сіль. Потім комбайном замішуємо тісто, постійно підсипаючи борошно невеликими порціями.
Вимішуємо тісто протягом 15 хвилин, поки воно не стане еластичним.
Тісто розгортаємо в формі тонкого прямокутника, змащуємо його збитим яйцем за допомогою кондитерської кисті і викладаємо тонким шаром промитий мак.
Потім звертаємо тісто в трубочку і нарізаємо на невеликі шматочки.
Готові шматочки викладаємо на деко, застелений папером для випікання. Викладати їх слід на відстані 1 см інше інше, краще скористатися кількома листами, щоб булочки при випіканні НЕ злиплися.
Булочки змащуємо збитим яйцем і випікаємо в духовці при 150 градусах близько 30-45 хвилин. Дріжджові булочки з маком повинні покритися апетитною золотистою скоринкою. Смачного!