Домашній кефір з молока
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легко приготувати домашній кефір з молока. При цьому, не обов'язково купувати дорогі закваски або довго чекати, поки молоко скисне саме. Хочу запропонувати старий бабусин спосіб.
Кефір можна приготувати з натурального або магазинного молока. Те ж саме зі сметаною, підійде будь-яка. Головна уязик, щоб молоко було кімнатної температури, тоді бактерії швидше розмножуватися і утворюється кефір. Просто змішуємо молоко і сметану і чекаємо результат.
- Молоко - 0, 5 L
- Крем - 1-2 чайних ложок
Приготуємо продукти.
В молоко додаємо сметану.
Перемішуємо. Ми залишаємо в теплому місці.
Через 6-8 годин кефір готовий до вживання.