Рецепт Домашній кефір фото

Домашній кефір
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На природу
Напої , Молочні
Кількість порцій: 12
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Вживання кефіру благотворно впливає на травну систему і організм в цілому. Але якість магазинного продукту залишає бажати кращого. Тому доцільно приготувати кефір самому.

Опис приготування:

Хочу розповісти вам про спосіб, як приготувати домашній кефір. Легкий і швидкий рецепт дозволить зробити домашній продукт, повністю безпечний для здоров'я і відповідний для дитячого харчування. Що особливо актуально, оскільки давати дітям магазинні продукти просто небезпечно.

  • Молоко - 900 мілілітрів
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
1
Молоко підігрійте. Воно не повинно бути гарячим, нехай буде просто теплим.
2
Додайте в нього кефір і перемішайте.
3
Обгорніть ємність з молоком щільною тканиною, щоб захистити від світла і зберегти тепло, поставте в тепле місце на добу.
4
Через добу перемішайте кефір дерев'яною ложкою. Смачного!

Схожі рецепти