Домашній кефір
(покроковий рецепт з фото)
Вживання кефіру благотворно впливає на травну систему і організм в цілому. Але якість магазинного продукту залишає бажати кращого. Тому доцільно приготувати кефір самому.
Хочу розповісти вам про спосіб, як приготувати домашній кефір. Легкий і швидкий рецепт дозволить зробити домашній продукт, повністю безпечний для здоров'я і відповідний для дитячого харчування. Що особливо актуально, оскільки давати дітям магазинні продукти просто небезпечно.
- Молоко - 900 мілілітрів
- Кефір - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1
Молоко підігрійте. Воно не повинно бути гарячим, нехай буде просто теплим.
2
Додайте в нього кефір і перемішайте.
3
Обгорніть ємність з молоком щільною тканиною, щоб захистити від світла і зберегти тепло, поставте в тепле місце на добу.
4
Через добу перемішайте кефір дерев'яною ложкою. Смачного!