Дієтичний чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Смачний чізкейк. Я багато зустрічала дієтичних чізкейк, але зазвичай з печивом. Бачила чізкейк навіть на маці. Він дійсно повинен бути легким і без печива.
Готуємо тісто з яєць, цукру, сиру, манки. Відокремлюємо половину тіста і змішуємо його з какао. У форму викладаємо шарами тісто і відправляємо запікатися в духовку. Смачного!
- Сир 9% - 500 грам
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Манька - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 3 штуки
- Какао - порошок - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Чізкейк дієтичний повинен бути легким. Багато хто робить їх з використанням печива або печуть борошняні коржі. Я віддаю перевагу легкість продукту, взагалі не використовую борошно. Отже, в миску вбиваємо яйця, додаємо цукор (від 5 до 6 ст. Ложок), розпушувач, можна додати трохи солі.
Всі продукти збиваємо до пишної піни.
Додаємо сир. Я не перетираю творог сквозь сито, бо люблю крупинки.
Додаємо манку і замішуємо однорідне тісто.
В окрему миску відкладіть половину тіста. Додайте какао і перемішайте.
Форму для випічки застелити пергаментом (дно), стінки змастити маслом. Викласти шоколадне тісто в форму і розрівняти.
Зверху залити білим тестом. Розрівняти. Біле тісто буде трохи рідині, бо какао дає щільність масі.
Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте чізкейк 30 хвилин до готовності. На поверхні з'явиться рум'янець.
Злегка остиглий чізкейк подайте до столу нарізаним.
Злегка остиглий чізкейк подайте до столу нарізаним.