Рецепт Десерти в креманках фото

Десерти в креманках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти
ПП рецепти
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Десерти в креманках неймовірно красиво виглядають на столі. У цих ласощах поєднується ніжність збитого вершкового крему і кислинка соковитих ківі. Обов'язково спробуйте цей шедевр!

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати десерти в креманках, то докладна покрокова інструкція є в цьому рецепті. Ці ласощі - прекрасний десерт для святкового столу. Ви витратите мінімум часу і зусиль, а гості гідно оцінять ваші старання!

  • Ківі - 2 штуки
  • Вершки жирні - 250 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 60 грам
  • Rikotta - 250 грам
  • Шоколадне печиво - 50 грам
  • Виноград - За смаком (для прикраси)
десерти в креманках - фото крок 1
Спочатку потрібно очистити і подрібнити у блендері ківі.
десерти в креманках - фото крок 2
Сливки збийте з цукровою пудрою. Робіть це міксером або блендером (якщо є насадка-віночок).
десерти в креманках - фото крок 3
Додайте до збитих вершків рикотту, все як слід перемішайте.
десерти в креманках - фото крок 4
Викладаємо частину отриманої суміші в креманку, зверху посипаємо подрібненим печивом.
десерти в креманках - фото крок 5
Після печива викладаємо шар Пюріровать ківі.
десерти в креманках - фото крок 6
На ківі викладаємо ще один шар крему.
десерти в креманках - фото крок 7
Прикрашаємо вийшов десерт виноградом і подаємо його до столу. Якщо є бажання, можна його якийсь час потримати в холодильнику.

Схожі рецепти