Десерти в креманках
(покроковий рецепт з фото)
Десерти в креманках неймовірно красиво виглядають на столі. У цих ласощах поєднується ніжність збитого вершкового крему і кислинка соковитих ківі. Обов'язково спробуйте цей шедевр!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати десерти в креманках, то докладна покрокова інструкція є в цьому рецепті. Ці ласощі - прекрасний десерт для святкового столу. Ви витратите мінімум часу і зусиль, а гості гідно оцінять ваші старання!
- Ківі - 2 штуки
- Вершки жирні - 250 мілілітрів
- Цукрова пудра - 60 грам
- Rikotta - 250 грам
- Шоколадне печиво - 50 грам
- Виноград - За смаком (для прикраси)
Спочатку потрібно очистити і подрібнити у блендері ківі.
Сливки збийте з цукровою пудрою. Робіть це міксером або блендером (якщо є насадка-віночок).
Додайте до збитих вершків рикотту, все як слід перемішайте.
Викладаємо частину отриманої суміші в креманку, зверху посипаємо подрібненим печивом.
Після печива викладаємо шар Пюріровать ківі.
На ківі викладаємо ще один шар крему.
Прикрашаємо вийшов десерт виноградом і подаємо його до столу. Якщо є бажання, можна його якийсь час потримати в холодильнику.