Десерти з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю желатинові десерти: різні пудинги, желе, тортики і інші. Мені подобається текстура і яскравий вигляд таких страв. А ще завжди можна спробувати новеньке. Наприклад, подивіться мій варіант.
Якщо ви будете знати про те, як приготувати десерти з желатином, то ваші діти будуть вам вдячні. Красиве ласощі зі сметани з кольоровими шматочками можна подавати в креманках. Але і поставити застигати ласощі в загальній посуді теж можна. Не забороняється додавання фруктів і ягід.
- Крем - 500 грам
- Желатин - 25 грам
- Пакетик кольорового желе - 2-3 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 2 Ст. Ложки
Розведіть в окремих тарілках кольорове желе з водою. Робіть все по інструкції на упаковці.
Влийте майбутнє желе в миски в 5-7 мм завтовшки. Приберіть його в холодильник на 20-30 хвилин.
Потім розріжте готове желе на ромбики або інші фігурки.
Сметану перемішайте з цукром. Приготуйте желатин, т. Це. Дайте йому набрякнути в воді, а потім розчиніть на вогні. Влийте желатин в сметану. Додайте кольорове желе.
Розлийте масу в форми. Поставте застигати десерт в холодильник на 4-6 годин. Приємною дегустації!