Деруни з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Деруни - це практично універсальне блюдо, яке можна їсти в будь-який час дня. Подавайте їх зі сметаною - і ваші рідні та близькі просто не зможуть відірватися від цих картопляних млинців!
Для приготування дерунів з куркою подрібніть картопля і куряче м'ясо. Додайте до них яйця, борошно, сіль і перець. Гарненько розмішайте масу. Смажте деруни на розігрітій з рослинним маслом сковороді з двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Курка відварна - 300 грам
- Куряче яйце - 4 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Крем - 500 грам
У м'ясорубці подрібніть очищені картоплю і цибулю.
Додайте сіль, перець, курячі яйця, борошно і дрібно нарізане (або подрібнене за допомогою м'ясорубки або блендера) куряче м'ясо. Замісити тісто.
На рослинному маслі обсмажте деруни з двох боків до золотистої скоринки. Викладайте тісто на сковороду столовою ложкою.
Подавайте до столу з великою порцією сметани.