Деруни з куркою «сімейні»
(покроковий рецепт з фото)
Деруни люблять багато. А якщо приготувати їх з пікантною курячої начинкою, то вийде справжнє повноцінне друга страва. Смачно, незвично і просто приготувати. Знайомтеся з рецептом!
У начинку для цих дерунів цілком можна додати пікантний часничок. Та й необов'язково використовувати саме курку, це може бути яловичина або свинина.
- Картопля - 4 штуки
- Куряча грудка - 250 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Зелена цибуля, пір'я - 2 штуки
1. Курку і цибулю дрібно наріжте.
2. Обсмажте окремо, потім перемішайте.
3. Зелену цибулю наріжте, сир натріть.
4. Додайте до курки з цибулею і перемішайте.
5. Картопля почистіть і натріть на тертці. Я використовую фіолетовий картопля.
6. Додайте яйце і борошно.
7. Перемішайте.
8. Викладіть тісто на сковороду. Випікайте з одного боку, потім переверніть.
9. Викладіть на половину деруни начинку, а другою половиною її накрийте. Обсмажте з усіх боків.
10. Смачного!