Деруни «сімейні»
(покроковий рецепт з фото)
Великий хрусткий млинець і ситна начинка. Дуже просто і незвично, сподобається і дорослим, і дітям.
У начинку замість курки можна використовувати м'ясо, гриби або бекон. Експериментуйте зі смаками!
- Картопля - 3 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Куряча грудка варена - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. Лук і курку наріжте кубиком.
3. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
4. Додати сіль, додайте зелень, перемішайте. Начинка готова.
5. Картопля почистіть, натріть на тертці, посоліть і відіжміть від рідини.
6. Додайте яйце, борошно і добре перемішайте.
7. У сковороді розігрійте масло, викладіть картопляну масу, обсмажте з одного боку, потім переверніть.
8. Викладіть на половину деруни начинку і накрийте другою половинкою. Обсмажте з двох сторін.
9. Смачного!