Деруни «сімейні»
(покроковий рецепт з фото)
Великий хрусткий млинець і ситна начинка. Дуже просто і незвично, сподобається і дорослим, і дітям.
У начинку замість курки можна використовувати м'ясо, гриби або бекон. Експериментуйте зі смаками!
- Картопля - 3 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Куряча грудка варена - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука

1. Підготуйте необхідні інгредієнти.

2. Лук і курку наріжте кубиком.

3. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.

4. Додати сіль, додайте зелень, перемішайте. Начинка готова.

5. Картопля почистіть, натріть на тертці, посоліть і відіжміть від рідини.

6. Додайте яйце, борошно і добре перемішайте.

7. У сковороді розігрійте масло, викладіть картопляну масу, обсмажте з одного боку, потім переверніть.

8. Викладіть на половину деруни начинку і накрийте другою половинкою. Обсмажте з двох сторін.

9. Смачного!