Рецепт Деруни «сімейні» фото

Деруни «сімейні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вагітним і годуючим
На вечерю
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Великий хрусткий млинець і ситна начинка. Дуже просто і незвично, сподобається і дорослим, і дітям.

Опис приготування:

У начинку замість курки можна використовувати м'ясо, гриби або бекон. Експериментуйте зі смаками!

  • Картопля - 3 штуки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Куряча грудка варена - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
деруни
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
деруни
2. Лук і курку наріжте кубиком.
деруни
3. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
деруни
4. Додати сіль, додайте зелень, перемішайте. Начинка готова.
деруни
5. Картопля почистіть, натріть на тертці, посоліть і відіжміть від рідини.
деруни
6. Додайте яйце, борошно і добре перемішайте.
деруни
7. У сковороді розігрійте масло, викладіть картопляну масу, обсмажте з одного боку, потім переверніть.
деруни
8. Викладіть на половину деруни начинку і накрийте другою половинкою. Обсмажте з двох сторін.
деруни
9. Смачного!

Схожі рецепти